Leveringsbeleid

Dit leveringsbeleid is onlosmakelijk verbonden aan de Algemene Verkoopvoorwaarden van Barca Premium België.

Koopovereenkomst

De koopovereenkomst tussen de webshop en de klant komt tot stand nadat de opdracht tot bestelling door de webshop is geaccepteerd. Hierbij heeft de webshop ten allen tijde het recht om zonder opgave van redenen bestellingen te weigeren of uitsluitend te accepteren onder voorwaarden.

Deze voorwaarden kunnen omvatten: verzending onder rembours, verzending na vooruitbetaling.

Levering

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de koper en de webshop zullen de aangekochte producten binnen de eerstvolgende 48 uren na bestelling verzonden worden via een door de webshop aangestelde koerier.

In onderling overleg kunnen de webshop en de klant overeen komen dat goederen zonder tussenkomst van derden geleverd worden.

Het staat de klant uiteraard vrij om te kiezen voor afhaling van de goederen op het adres van de webshop: Leeuwerikstraat 56, 2570 Duffel, België.

Retourbeleid

Dit retour is onlosmakelijk verbonden aan de Algemene Verkoopvoorwaarden van Barca Premium België.

Mogelijk wil u na ontvangst een product terugsturen. Wat ook de reden is, u heeft hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van het leveringsadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan u contact met ons opnemen via info@barcapremium.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen werd.

Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.